Sunday, February 21, 2016

DAH AGAK DAHH...Tanpa "DOA PEMINAT" Tak Ke Mana NEELOFA Ni!! Jangan Buat Perangai "PELIK" Sampai PEMINAT Pun Tak Sangka. Orang Lain Pun Berjaya TAPI Tak La Jadi Sampai Macam NEELOFA Ni....!!

Dah agak dah...Tanpa "DOA PEMINAT" Tak Ke Mana NEELOFA Ni!! Jangan Buat Perangai "PELIK" Sampai PEMINAT Pun Tak Sangka. Orang Lain Pun Berjaya TAPI Tak La Jadi Sampai Macam NEELOFA Ni....


a)  Neelofa baru sahaja berusia 26 tahun tapi sudah memiliki gelaran jutawan muda apabila perniagaan tudung yang diceburinya berjaya mencatat keuntungan RM 50 juta. Disamping karier utamanya sebagai pengacara dan pelakon yang boleh dikatakan berjaya, perniagaan yang diceburi Neelofa ini adalah hasil dorongan dan bimbingan keluarganya.

b)  Jualan tudung Neelofa yang rata-ratanya tidak melebihi RM 100 untuk setiap satu, Neelofa hijab yang mempunyai pengaruh besar hingga menjangkau 700 pengedar seluruh Malaysia. Buka dalam negara sahaja, malah produk beliau dipasarkan sehingga ke pringkat antarabangsa seperti Australia, Belanda, Amerika dan Singapura.

c)  Beliau yang berjaya mendapat gelaran jutawan muda bagaimana pun tidak mudah melatah apabila sentiasa fokus dan komited dengan perniagaannya.

d)  Jom kita tengok reaksi Neelofa mengenai gelaran JUTAWAN MUDA :
e)  Tahniah di atas kejayaan Neelofa dan keluarga. Walau apa pun perniagaan dan penglibatan Neelofa dalam hidup beliau peminat akan sentiasa sokong. Perniagaan Neelofa bukan sahaja dianggap sesuatu yang mulia tapi dapat menjana ekonomi Islam.


                          

 Sumber

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts