Monday, December 21, 2015

TRAGIS !! Punca Bayi 6 Bulan Ditinggalkan Sendirian Selepas Terkena Renjatan Elektrik! Masha Allah!!..

Seorang bayi perempuan #berusia enam bulan, Shamina Zulaikha maut setelah terkena renjatan elektrik ketika bermain main di sekitar ruang tamu rumahnya. Bayi itu terkena #renjatan elektrik ketika mencapai wayar #penyambung di belakang sebuah almari.


Ibu saudara mangsa, Nor Aina Rosli, 14 yang ketika itu sedang menyediakan sarapan bergegas ke ruang tamu dan menemui bayi itu sudah tidak sedarkan diri.

Menurut Harian Metro, hanya #tiga orang berada di rumah ketika kejadian iaitu mangsa bersama kakaknya yang berusia 3 tahun dan ibu saudara mangsa yang berusia 14 tahun.


Nak tahu teknik mudah buat #dollar USD tanpa modal dan dijamin bukan scam?? Sini jawapannya!
Bayi terpegang wayar penyambung maut terkena renjatan

Ibu bapa mangsa tiada di rumah


“Mak cik, mak cik…adik dah tidur,” jerit Sofina Zulaikha Mohd Azim, 3, tanpa mengetahui adiknya, Shamina Zulaikha, enam bulan, sebenarnya tidak sedarkan diri sebelum meninggal dunia selepas terkena renjatan elektrik di rumah mereka di Kampung Lanchut Tok Leed, di sini, semalam.

Dalam kejadian #jam 10 pagi itu, Shamina dikatakan merangkak sambil bermain-main di sekitar ruang tamu sebelum mencapai wayar penyambung di belakang almari lalu terkena renjatan elektrik yang m#enyebabkan kematiannya.

Selepas mendengar jeritan Sofina Zulaikha, ibu saudaranya, Nor Aina Rosli, 14, yang ketika itu sibuk menyediakan sarapan di dapur, bergegas ke ruang tamu dan terkejut apabila melihat #mangsa tertiarap dan tidak sedarkan diri sambil tangan kirinya menggenggam wayar.

Seorang lagi ibu #saudara mangsa, Siti Hajar Idris, 26, berkata, hanya tiga orang di rumah itu iaitu mangsa bersama kakaknya dan mereka dijaga Nor Aina. Menurutnya, #datuk dan nenek mangsa tiada di rumah kerana keluar menoreh getah, manakala bapanya, Mohd Azim Akmal, 23, keluar bekerja sebagai pendawai elektrik.


Sumber

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts