Friday, December 18, 2015

PANAS!!PANAS!! Kad Kahwin Tersebar!! Akhirnya Marsha Terpaksa Berlaku Jujur Isu Perkahwinannya Yang Mengejutkan..

Kad Kahwin Tersebar!! Akhirnya Marsha Terpaksa Berlaku Jujur Isu Perkahwinannya Yang MENGEJUTKAN Orang ramai bila Dalam Diam Dia Pun Dah Peluk ISLAM!???
Subahanallah!!


Melalui perkongsian gambar kad jemputan perkahwinan daripada forum CARI, khabarnya pelakon Marsha Milan Londoh bakal menamatkan zaman bujangnya pada 8 Januari tahun hadapan.


Sehingga kini, tiada lagi kenyataan rasmi daripada empunya badan bagaimanapun rata-rata yang mengetahui perkara berkenaan mengucapkan tahniah berikutan perkahwinan itu.

Sebelum ini Marsha pernah menyatakan mengenai pendiriannya untuk tidak memberitahu semua perkara kepada pihak media berikutan dakwaan bahawa dia kini sudah memeluk agama Islam.


“Saya minta maaf, saya tidak dapat berkongsi sepenuhnya kepada semua. Apa pilihan hidup saya, siapa diri saya selepas ini dan siapa yang akan gembirakan saya, itu adalah hak saya”

“Bagi saya, setiap orang punyai privasi hidup masing-masing, malah saya juga perlu menghormati setiap hati dan perasaan sebelum membuat sebarang kenyataan,” jelasnya terdahulu. Apa pun, semoga ikatan yang bakal terjalin ini akan sentiasa membawa sinar bahagia kepada Marsha dan juga pasangan.

Marsha Bakal Nikah Januari Tahun Hadapan? - ROTIKAYA

Sumber

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts