Tuesday, October 20, 2015

GEMPAR GILER!!! Suami Gagal Men@han N@f-su Kerana Isteri Mengenakan Jubah Ketat Melekat, Apa Yang Berlaku Selepas Itu Amat Mengejutkan!!

Suami Gagal Menahan Nafsu Kerana Isteri Mengenakan Jubah Ketat Melekat, Apa Yang Berlaku Selepas Itu Amat Mengejutkan!!


Berlaku pertelingkahan sepasang suami isteri atas dasar jubbah yang dipakai isterinya itu tidak menepati syarat Islam akhirnya berakhir dengan kekasaran apabila si isteri di tumbuk di bahagiam muka dan dipukul dengan penyangkut baju hinggaj cedera ditubuh.

Kejadiaan ini berlaku di rumah kedua pasangan terbabit di Setapak kira-kira jam 8.30 malam kelmarin, ketika kedua-dua sedang bersiap untuk ke sebuah acara majlis makan malam.

Menurut dari salah satu sumber, sebelum kejadian tersebut si suami mengajak isterinya untuk pergi ke sebuah acara makan malam anjuran pihak Syarikat tempat si suami bekerja.

Namun apabila si isteri tersebut cuba mengenakan sehelai jubbah, lelaki terbabit meminta supaya si isteri menukar pakaiannya disebabkan pakaian yang dikenakan sangat ketat melekat sehinggah menampakkan bentuk badan si isteri.


Si suami berpendapat jubbah yang cuba dipakai oleh isterinya itu terlalu ketat melekat pada tubuh, jadi secara dasarnya ia di kategorikan tidak menutup aurat dan tidak menepati syarat Islam.

Bagaimanapun, si isteri tersebut enggan menukar pakaian itu kerana berpendapat jubbah yang dipakainya biasa-biasa sahaja dan sudah cukup untuk menutup aurat, katanya kepada si suami ketika dihubungi semalam.

Sumber itu berkata, pasangan terbabit hanya bermula dengan perang mulut si suami akhirnya gagal mengawal kemarahan lalu menumbuk muka si isteri berkali-kali.


Tidak pula cukup dengan itu, dia terus memukul badan mangsa dengan menggunakan penyangkut baju hinggah wanita itu cedera di bahagian mulut dan lebam di seluruh badan.

Mangsa yang cedera terus mendapat rawatan di klinik berhampiran sebelum membuat laporan polis mengenai kejadian yang berlaku itu di balai Polis Setapak.

Sumber :  suaratimuran

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts